~FanaticHooligans [_H_]~

Witamy na forum Sojuszu FanaticHooligans

#1 2010-07-24 15:56:16

Autobus

Gość

Podanie Autobus

Witam wszystkich. Nick jak widać Autobus . Chciałem dołączyć do waszego sojuszu. Gram jakiś rok  na Omnikronie. Zaczołem od sojuszu Psycha potem KNM a teraz zrezygnowałem ponieważ ostatni sojusz okazał się całkiem niewypałem. Gram chyba na dość dobrym poziomie posiadam duże doświadczenie. Gram również na światach Delta tam jestem w NVM na dość wysoki  miejscu. Sądze ze byłbym dobrym narybkiem dla was. Sądze ze o przydatności mojej może zaświadczyć Solonek.

#2 2010-07-25 21:42:25

Autobus

Gość

Re: Podanie Autobus

Autobus napisał:

Witam wszystkich. Nick jak widać Autobus . Chciałem dołączyć do waszego sojuszu. Gram jakiś rok  na Omnikronie. Zaczołem od sojuszu Psycha potem KNM a teraz zrezygnowałem ponieważ ostatni sojusz okazał się całkiem niewypałem. Gram chyba na dość dobrym poziomie posiadam duże doświadczenie. Gram również na światach Delta tam jestem w NVM na dość wysoki  miejscu. Sądze ze byłbym dobrym narybkiem dla was. Sądze ze o przydatności mojej może zaświadczyć Solonek.

moja lokalizacja : #
# [67:60] Zone 2 Winogron
# [69:63] Zone 3kamień
# [67:59] Zone siarka
# [67:57] Zone kamien 2
# [67:57] Zone kamien1
# [66:62] Zone wino
# [67:59] Zone siarka2
# [68:59] kamionka 4
klasyfikacja:
# Wyniki:
# Całkowity:
541,004 (#311)
# Generałowie:
8,923 (#625)
# Budowa:
443,091 (#280)
# Budynki:
2,366 (#146)
# Naukowcy:
72,823 (#567)
# Badania:
232 (#517)
# Ofensywa:
8,276 (#665)
# Obrona:
9,077 (#816)

#3 2010-07-26 05:11:07

HunteR

Administrator

Punktów :   

Oki składaj podanie do sekretarza (ktoś Ciebie polecił)

#4 2010-07-27 16:56:22

Milanello7852

Gość

Jak można wziąć do sojuszu zdrajcę ?  miało ci tam być tak dobrze więc czemu jesteś z powrotem ....

#5 2010-07-27 19:26:01

Autobus

Gość

Odpowiadam  wobec oszczerczych sów dla MIlanelli kochny mież siły na zamiary i jak masz powody to je potwierdz a nie bedziesz gnojku ubliżał komuś . A tak to żuczasz tylko podejżenia cfaniaczku a może to ty jesteś zdrajca . Tak miało być dobrze ale kumpel za którym poszedłem widze ze zrezygnował i niema tam z kim walczyć każdy martwi się o siebie a to chore .

#6 2010-07-27 19:57:52

HunteR

Administrator

Punktów :   

Autobus i tak chcesz zacząć członkostwo w _H_ ? W sumie poleciła Ciebie bardzo mi zaufana osoba dla tego nie było dyskusji czy Cię przyjąć czy nie natomiast Twoja przeszłość mnie nie obchodzi jeżeli coś będzie nie tak to będę wiedział komu głowę urwać. Ale wyzywanie członków naszego sojuszu  TO NIE JEST ŁADNE u nas nikt na nikogo nie wyzywa  . Ikariam ma być zabawą i ma sprawiać frajdę jeżeli jednak dochodzi do sprzeczek to wzbudza emocje (nerwy) a w realnym życiu mamy tego dosyć.
Uważam że jedyną możliwością przyjęcia do _H_ jest porozumienie Wasze czyli Milanello a Autobus. I teraz pytanie do Was dwóch czy potraficie takie osiągnąć ??

Milanello uważam że każdemu trzeba dać drugą szanse

#7 2010-07-27 20:08:11

Autobus

Gość

Ja wiem jedno gram tak jak powiedziałeś dla przyjemność to prawda każdy nieraz wkłada w tą gre mimo szczerych chęci  zapał . Ja osobiście tak jak pisałem chyba nie pamiętam bym miał do czynienie z Maranelli dlatego pozwoliłem sobie się unieść iż niewiem na jakiej podstawie ta osoba żuca takie ośczerstwa . Nic do niego nie mam i niech tak zostanie. Ja sanuje i sfych przyjaciuł i wrogów i nie rzucam żadnych oszczerstw. I bede sie tego trzymał .Poprostu jestem nie młody lub młody jak na to patrzeć i jak każdy mam zasady. A własnego i przyjaciuł imienia zawsze bede strzegł. Więc prosze tylko o przeprosiny ze strony Maranelli i po sprawie zapominam.

#8 2010-07-27 20:11:08

Autobus

Gość

A przepraszam zapomniałem dodać że ja ze swej strony przepraszam za mocne słowa osobę Maranelli. Porozumienie zawsze wymaga kompromisów z obu stron.

#9 2010-07-28 14:55:21

Milanello7852

Gość

Jeżeli sprawia ci trudność mój nick Milanello7852 napisz sobie na kartce 100 razy to po pierwsze   kpina z twojej strony  . Jeśli nie nastąpi poprawa zwracaj się do mnie Panie  lub  Panie Damianie

Po 2 widać jaki masz szacunek do byłych graczy z sojuszu Psycha  - jak od nas odchodziłeś z Joe Luck  do KMN  sami pisaliście,że macie tam kolegów z innych światów -widać i słychać  jakich ,to kolegów i na jakim poziomie jesteście ...

#10 2010-07-28 17:36:57

Autobus

Gość

Milanello7852 proszę cie skącz obiecałem wodzowi ze nie będę się z tobą przekomarzał ani kucił. Ktoś w kącu musi być mądrzejszy a ty widocznie jesteś za młody by to zrozumieć . Więc dalej nie będe ciągnoł tematu kolego i miłej gry życze.

#11 2010-07-28 19:03:41

Milanello7852

Gość

Jak do tej pory jedynie ty mnie obrażasz  kolego nie sympatyczny wypisując bzdury na mój temat   .

Przypomnę ci tylko ,ze odszedłeś od nas gdy na pręgierzu była 1\3 sojuszu z Miszą na czele ,a kolejne 3 osoby zasiadły na pręgierzu za multi- konto .

Piszesz jakieś bzdety( jestem mądrzejszy i starszy ,muszę ci ustąpić  z tego względu )

Kto zdradził raz zdradzi kolejny  ..........

#12 2010-07-28 21:29:03

Autobus

Gość

Powiem tak. Na pręgież za darmo sie nie trafia nie moja wina. Sami są sobie winni lub mieli w tym jakiś cel ponieważ ja też tak robiłem na delcie. Nie uwarzam się za zdrajce i nigdy nie zdradziłem . niewiem czy wogule czytałeś to co napisałem jak odchodziłem. jak nie to niema tematu jak tak to sobie przypomnii. Gdyby który kolwiek z graczy poprosił o pomoc posłal bym mu wojska nawet jakby miały tam zostać. taki jestem dziś strace jutro je odbuduje lub kasiorka sie skączy . pograsz zemną zobaczysz może zmienisz zdanie na muj temat. ci co grają ze mną dłużej wiedzą aki jestem i się śmiejś z tych głupocin co piszesz. Naprawde mam nadzieje że z czasem zrozumiesz i zmienisz zdanie

#13 2010-07-29 06:19:01

t0maj

Gość

tak z innej beczki to słabo u Ciebie z ortografią panie Autobus

#14 2010-07-29 09:09:22

Bociek

Gość

nawet bardzo słabo ;p

#15 2010-07-29 10:33:36

butterflyek_Omi

Gość

Właśnie posty Autobusa mnie skłoniły do napisania tematu o ortografii, przecież wszystko się na czerwono podkreśla, można to poprawić.

A niestety pisanie z takimi bykami świadczy o braku szacunku dla tych, którzy to czytają.

Nie czepiam się o przecinki, ale podstawowe zasady ortografii powinny być przestrzegane ;P

Stopka forum

RSS