~FanaticHooligans [_H_]~

Witamy na forum Sojuszu FanaticHooligans

#1 2010-06-05 13:30:14

Kallen

Gość

podanie o przyjęcie do sojuszu

Może coś od siebie, bardzo męczący się zrobił sojusz w który aktualnie gram i nie chodzi o napady z waszej strony, bo jakoś ich nie odczułam. Chodzi o samych graczy, którzy zdecydowanie porzucili grę. Nawet przywództwo. Dlatego Ja wraz z Jornem, który później złoży podanie, składam teraz podanie o przyjęcie do sojuszu. Co oferuję w zamian? możliwość manewrowania na dalekich terenach takich jak EJB czy KING, gdyż tam są moje główne miasta, znaczy były, aktualnie w okolice centra KMN przeniosłam dwa miasta. Oferuję niestety małą ilość pkt, bo prawie tylko 160k w RO, w generałach to rożnie jest 15k RG, obecnie ponad 12 RG i chyba na razie będę na tym bazowała. Jestem bardzo aktywna w ikariamie i  bardzo uparta. Pomoc będzie oczywista z mojej strony dla sojuszników, zwłaszcza militarna. na razie posiadam 6 miast, 4 są dość daleko ale pozostałe dwa w okolicy 58:41. Obok mam sąsiadów z _H_. Dysponuje głównie lądowymi jednostkami. To chyba tyle. <3

Stopka forum

RSS